Delen

Blogs

Woensdag 20 september 2017

Er gebeurde niets

Geplaatst onder: BeroerteArterioveneuze malformatie (AVM)Hersenbloeding door Maurits

De geliefde van Maurits schreef:   Je maakt me zo verdrietig liefje. Vanmiddag rond 12.30 uur hebben ze de slaapmedicatie gestopt. Normaal gesproken zou je binnen 1,5 uur wakker moeten worden, maar je bent nog zo ver weg, lieverd. Ik heb mijn mooiste rode jurkje aangetrokken voor als je je ogen open zou doen. Je bloeddruk ging wel wat omhoog als ik je aanraakte en in je oor fluisterde, maar verder gebeurde er maar niets.   Om 16.30 uur hebben we met de neuroloog... Lees verder»


1 Bekijk reacties (1)   |   Meer artikelen in BeroerteArterioveneuze malformatie (AVM)Hersenbloeding

Maandag 18 september 2017

Re-integreren kun je leren

Geplaatst onder: HersenletselHersenschudding door Jeanne Roeland

Ik was er klaar voor! Na twee maanden voornamelijk in bed te hebben gelegen, was ik ingegaan op de uitnodiging van de bedrijfsarts. Als ik er klaar voor was, mocht ik beginnen met re-integreren! 'Maar', zei ze, 'het is belangrijk dat je: 1. geen verantwoordelijkheden krijgt 2. geen deadlines hebt en 3. geen stress en druk ervaart.' Ik zou beginnen met 1 uur in de week. Ik dacht nog, oh, wat weinig!   Mijn bedrijfsarts vroeg hoe laat ik op werk wilde komen? Hoe ging ik... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in HersenletselHersenschudding

Donderdag 14 september 2017

Dagbesteding

Geplaatst onder: BeroerteHersenletsel door Irma de Bresser

Getroffen worden door een beroerte, verder met NAH moeten leven en daardoor niet meer kunnen werken of andere activiteiten, die je voorheen deed, niet meer kunnen doen. Je staat er in je gezonde drukke leven niet bij stil dat alles ineens op kan houden. Zomaar ineens kun je ermee geconfronteerd worden en dan kom je in een andere wereld terecht. Revalideren en langzaam tot het besef komen dat je leven niet meer zal worden als voorheen. Thuis gekomen na een lang revalidatietraject kom je tot... Lees verder»


2 Bekijk reacties (2)   |   Meer artikelen in BeroerteHersenletsel

Maandag 11 september 2017

Hotmail

Geplaatst onder: ADHD door Pip

‘Je hebt gewoon een kort lontje’, geeft Kees rustig aan. ‘Niks kort lontje, ik ben gewoon pissig.’ Het verzenden van berichten, foto’s, documenten, ik had het allemaal onder controle. Ineens moet ik veel meer handelingen verrichten om iets te versturen en nu ben ik echt de draad kwijt. Je opent je postvak en vervolgens mis ik de helft van mijn berichten.   Eén of andere wizkid heeft bedacht dat ik mijn postvak in twee delen kan lezen.... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in ADHD

Donderdag 7 september 2017

De derde operatie

Geplaatst onder: Hersenletsel door Stefan Cramer

Mijn vorige blog was gestopt bij het wachten op de 3e operatie. Deze zou vrijdagmiddag of zaterdag plaatsvinden. Uiteindelijk kreeg ik s ’morgens vroeg al de melding dat ik meteen naar beneden kon voor de operatie. Dat was sneller dan verwacht. Ik ging gelijk door naar de operatiekamer en moest daar nog een tijdje wachten op de rest van het operatieteam. Omdat ik alleen met de anesthesisten was, kon ik goed aangeven dat ik de vorige keren zo misselijk was en lang moeite had met... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in Hersenletsel

Dit is contactinfo