Een jaar, 365 dagen later

Een jaar, 365 dagen na het afschuwelijke ongeluk van Guus. Een jaar met; veel angst, verdriet, ongeloof, spanning, verbazing, vertrouwen, blijdschap, kracht, trots en liefde. 

Stilstaan

Ons leven heeft stil gestaan maar is ook vaak keihard aan geslingerd. Van Groningen via Tilburg naar Enschede en vanaf juli gelukkig weer iedere avond samen thuis. Guus werkt nog steeds iedere dag keihard aan zijn herstel. Hij heeft al veel vaardigheden opnieuw geleerd maar Guus wil meer en gaat voor meer! Het is veel vallen en opstaan, huilen en lachen, twee stappen vooruit en eentje weer terug maar samen knokken we verder. Luisteren naar je hart, soms zo moeilijk mar oh zo waardevol en bepalend voor Guus en ons.

Pien

En dan onze Pien, wat een ontzettende bikkel die zus van Guus. Een puber die maar “gewoon” te dealen heeft met de situatie. Wat doet ze het goed en wat zijn we trots op haar!

Dankbaar

Bedankt, alle mensen met een gouden hart. Mensen die zich voor Guus en ons inzetten en ons daarbij ontzorgen! Zoals Guus zo vaak zegt: “Wat ben ik blij met jullie lieve vrienden en kennissen, alles wordt geregeld.”

Ik ben er nog niet

maar ik ben verder

dan ik gisteren was


Guus werd in december 2018 aangereden door een auto en is bijna 4 maanden buiten bewustzijn geweest. Daarna moest hij alles opnieuw leren. Op de website www.guuspowerbrain.nl deelt het gezin hun ervaringen en vertellen ze waar ze tegenaan lopen. Ze proberen hiermee ook een steun te zijn voor anderen.

Lees hier de vorige blog van Marike over Guus