Danny

Het leven van Danny, zijn vrouw Brigitte en zoon Owen, stond volledig op z’n kop toen Danny op 37-jarige leeftijd werd getroffen door een beroerte.

Janet

De rollen van Janet & haar dochter Alicia zijn nu omgedraaid. Dochter Alicia zorgt voor Janet sinds zij op haar 43e de diagnose parkinson kreeg.

Hent

Als voormalig profvoetballer voelde Hent zich onoverwinnelijk. Tot hij dementie kreeg. Dit zette het leven van Hent en zijn zoon Freek op z’n kop.

• Annemiek

Annemiek & haar vriend Thom vertellen over de zware depressies van Annemiek. Zij beschrijft ze als een gevoel van diepe rouw.

Het verhaal van Annemiek

• Egbert

Door de ziekte van Alzheimer, stond het leven van Egbert & zijn vrouw Leonie volledig op z’n kop. Egbert is op 62-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van dementie.

Het verhaal van Egbert

• Isabella

Isabella werd op haar 13e aangereden en moest alles opnieuw leren. Dit zette het leven van Isabella & haar moeder volledig op z’n kop.

Het verhaal van Isabella

Annemiek

Het verhaal van Annemiek

Egbert

Het verhaal van Egbert

Isabella

Het verhaal van Isabella

Geef aan de collectant

Van 27 januari t/m 1 februari 2020 gaan ruim 19.000 collectanten langs de deuren om geld in te zamelen voor al die mensen die te maken hebben met een hersenaandoening. Geef aan de collectant, want alleen samen kunnen we hersenaandoeningen behandelen én in de toekomst voorkomen.